Публікація 18.10.2018 10:15 залишилось 34 дні Автор: Малишева Катерина Геннадіївна

Забезпечити дотримання законодавства України щодо заборони спалювання опалого листя

Просимо Вас забезпечити в передбачуваний законом спосіб дотримання мешканцями міста Боярка правил благоустрою та законів України щодо заборони спалювання опалого листя. Враховуючи пряму небезпеку здоров'ю мешканців нашого міста та стану навколишнього середовища, просимо вжити усіх можливих заходів для припинення скоєння злочину. А саме: активна роз'яснювальна робота серед населення; масоване інформаційне забезпечення; популяризація альтернативних способів утилізації; спільні рейди з уповноваженими правоохоронними органами та громадськими об'єднаннями дотримання правопоорядку щодо фіксації правопорушень та накладання штрафів у встановлений законом спосіб тощо.

Підписати петицію

Підтримуючи дану петицію, я надаю згоду Боярський міській раді на обробку моїх персональних даних для ідентифікації користувачів сервісу електронних петицій (відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про звернення громадян»)